Afgeronde projecten

Hier kunt u een aantal projecten bekijken waarop Spetech Service Nederland zijn stempel heeft achtergelaten. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schoorsteen renovatie

Bij deze schoorsteen in Sneek hebben we nieuw lood geplaatst, het voegwerk vervangen, een nieuwe coating aangebracht op de bovenkant en de schoorsteen geïmpregneerd.

Locatie: Sneek

Monumentaal onderhoud

We zijn gevraagd om bij deze woningen uit de jaren 20 te assisteren in diverse herstelwerkzaamheden aan de gevels en schoorstenen. In 2006 bestempelde Het Parool de straat tot de op één na mooiste straat van Amsterdam.

Locatie: Amsterdam

Tuinmuur renovatie

Na een advies gesprek met de klant is besloten om het voegwerk van deze tuinmuur volledig te vervangen, ook is de tuinmuur gereinigd om de tuinmuur weer een frisse uitstraling te geven. De klant is enorm blij met het resultaat en kan nu volop genieten van het buitenleven in eigen tuin.

Locatie: Sneek

Brandschade herstel

Na een kleine brand in de spouw hebben wij verbrand spouwisolatie vervangen voor nieuw materiaal en het lood tot op het binnenblad gecontroleerd. Hiervoor moest een deel van de gevel open gemaakt worden.

Locatie: Gemeente Leeuwarden

Monumentaal onderhoud

Bij dit complex zijn wij gevraagd om onder andere te helpen met het behandelen van roestende ankers, het plaatsen van nieuwe roosters en met het uitvoeren van diverse gevel werkzaamheden.

Locatie: Amsterdam

Lekkage verholpen

Boven deze bijkeuken hebben wij lood tot op het binnenblad geplaatst om de lekkage te verhelpen.

Locatie: IJlst

Schoorsteen renovatie

Van deze klant hebben we opdracht gekregen om de schoorsteen te reinigen en het voegwerk te vervangen. Ook hebben we direct het lood gecontroleerd op gebreken.

Locatie: Drachten